Resultaten voor hotel nh gent sint pieters gent

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hotel nh gent sint pieters gent
 
Hotel NH Gent Sint Pieters: Book your hotel in Ghent.
And just ask your waiter if youd like cooked eggs. We dont do other meals but there are plenty of cafés and restaurants nearby. And you can always have a drink in our 24/7 lobby bar. NH Gent Sint Pieters Breakfast. About NH Hotel Group.
Stay sleep Gent Festival van Vlaanderen.
Pieters maakt het reizen extra gemakkelijk. Het hotel heeft 134 air-concitioned kamers met gratis wifi, een privé parking, een loungy bar en 24h snacks drinks. Nederkouter 24-26, 9000 Gent 329 293 90 01. Voor meer toeristische info kunt u terecht bij Visit Gent.
NH Gent Sint Pieters Hotel RouteYou.
NH Gent Sint Pieters. RouteYou tovpubliek Bezienswaardigheden NH Gent Sint Pieters. Toevoegen aan route. Zoeken in de buurt. Auteursrechten: All rights reserved. NH Gent Sint Pieters ligt tussen het Sint-Pietersstation en de grote invalswegen naar het verkeersvrije centrum van Gent.
Hotel NH Gent Sint Pieters Openingsuren adressen Stad Gent.
Hotel NH Gent Sint Pieters. Listen to this page. Hotel NH Gent Sint Pieters Openingsuren adressen. Koning Albertlaan 121. 32 9 222 60 65. Toon op Google Maps. 30 maart 2019 0415.: 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u.
Stad Brugge.
Van 25 tot en met 27 maart 2019 voert De Vlaamse Waterweg nv herstellingswerken uit aan de Steenbruggebrug over het kanaal Gent-Oostende. De brug op de grens van Oostkamp en Brugge zal telkens afgesloten. Permanente zwemzone in Coupure tijdens de grote vakantie.
Hotel NH Gent Sint Pieters: boek uw hotel in Gent.
Het NH Gent Sint Pieters Hotel ligt in een woonwijk, dicht bij het centraal station. Op een steenworp afstand bevindt zich een bus en tramhalte. Met de bus of tram kunt u naar het centrum met bezienswaardigheden zoals het kasteel, de kathedraal en het belfort.
NH Gent Sint Pieters in Gent Aanbiedingen Hotel Specials.
NH Gent Sint Pieters 603. NH Gent Sint Pieters ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Gent. Het sfeervolle hotel beschikt over comfortabele kamers en is een goede uitvalbasis om de Belgische stad met zijn vele historische monumenten en gebouwen te ontdekken.
Hotels.com Deals Discounts for Hotel Reservations from Luxury Hotels to Budget Accommodations.
NH Gent Sint Pieters. NH Gent Sint Pieters Ghent. NH Gent Sint Pieters Hotel. NH Gent Sint Pieters Hotel Ghent. NH Sint Pieters. Een speciaal annuleringsbeleid of toeslag wordt toegepast op groepsboekingen meer dan 8 kamers voor hetzelfde hotel/dezelfde verblijfsdatums.
NH Gent Sint Pieters Toerisme Oost-Vlaanderen.
Bekijk alle foto's.' Het Belle Epoque hotel NH Gent Sint Pieters ligt in het residentiële gedeelte van de stad, op 800 meter van het treinstation van Gent-Sint-Pieters, op 5 minuten lopen van de oevers van de Leie en op 15 minuten lopen van het middeleeuwse centrum van de stad.
hotel nh gent sint pieters gent.
Hotel NH Gent Sint Pieters België Gent Booking.com. Het Belle Époque hotel NH Gent Sint Pieters is gunstig gelegen op 800 meter van het treinstation Gent-Sint-Pieters, op 5 minuten lopen van de rivier de Leie en op 15 minuten lopen van het middeleeuwse centrum van de stad.
Habitaciones del hotel NH Gent Sint Pieters.
Habitaciones: NH Gent Sint Pieters. En nuestras modernas habitaciones te sentirás como en casa gracias a su diseño personalizado con suelos de madera y cuadros en las paredes. Todas ellas disponen de minibar, televisión, caja de seguridad y servicio de café. Además, en marzo de 2014 renovamos todos los colchones de las camas. Los clientes que se hospedan en nuestras habitaciones Superiores disfrutan de la estancia ataviados con el albornoz y las zapatillas cortesía del hotel.
NH Gent Sint Pieters hotel Gent België TUI.
Een rustig verblijf in NH Gent Sint Pieters tijdens je stedentrip Gent. Aan het eind van de dag even ontspannen in de bar van het hotel met een drankje. Vervolgens een goede nachtrust in de comfortabele kamer, om de volgende dag weer te starten met een lekker ontbijt met ruime keus.

Contacteer ons